logotipo

Revista Número 00

Diciembre 2016

imagen

Página 00

imagen
imagen
imagen
imagen

EDITORIAL

Viure el present....preparar-nos pel futur! 

Tot just acabat el primer trimestre de la temporada volem remarcar amb accent l'excel.lent estat de salut de l'escola de futbol de l'Atlètic.


imagen

Aquesta bona salut es tradueix objectivament amb el lloc q ocupen a les respectives classificacions els nostres equips!Ja sigui el F-11 com el F-7, tant els equips més competitius com tambe els més formatius, han iniciat les respectives lligues practicant el mateix bon futbol de sempre pero aquest any amb un cert caràcter, una velocitat, una intensitat mes alta... fins el punt que molts equips només coneixen la victòria en un territori tant exigent com el Baix Llobregat.

Tot el que ara tenim es fruit de 6 anys aplicant una metodologia i planificació futbolística moderna, que practiquen de manera transversal desde l' equip de promeses fins al primer equip, que notoriament ens identifica davant els rivals i el que és mes important, tambe els hi provoca admiració de manera espontània i que ho declaren de forma oberta a la finalització dels partits.

L'Atlètic es un projecte de mig plaç, d'educar i formar pel futur, sense condicionaments pel curt termini..., treballar, perseverar, invertir hores i energia personal en la idea de que competició i educació son compatibles a qualsevol nivell...

Pep Palacios
President Atlètic Sant Just FC

Aquí tu espacio para publicar

PUBLICIDAD

imagen

APP OFICIAL

imagen

La nova App Oficial de l'Atlètic Sant Just FC ha estat dissenyada per poder gaudir dels nous canals de comunicació digital que ofereixen les noves tecnologies.La App conté tota la informació del club, amb una elegant presentació i fàcil accés. Estigues informat de tot el que passa a l'Atlètic Sant Just FC: partits jornada, resultats, jugador de la setmana... a més podràs fer la teva comanda de roba oficial!

Amb aquesta nova eina, esperem que mares, pares i tothom relacionat amb el Club, estiguem assabentats de tot el que és important pel nostre fill o filla, el nostre equip o el nostre Club. L'Atlètic Sant Just FC, un club jove que està demostrant que educació i competició son compatibles. 


L'Atlètic Sant Just FC va néixer al febrer de 2010, com a conseqüència de la voluntat d'un grup de pares que van aportar la seva experiència a l'esport i a la docència per crear un club de futbol modern i un model referent a la comarca.

Durant la primera temporada, l'objectiu esportiu va ser la consolidació del nou club amb els nostres entrenadors, buscant el desenvolupament de les qualitats esportives i personals dels nostres esportistes i la consecució d'ascensos de categoria, per tal de millorar el nivell d'aprenentatge de l'escola a curt termini. 

L'Atlètic Sant Just FC té com objectiu general crear una escola de futbol integradora, oberta i plural. Vol mostrar transparència absoluta, tant al vessant esportiu com en la gestió, presentació de comptes clares, convocatòria de Assemblees, comptar amb els pares i mares i donar una atenció familiar.

Transmet un model des de la base, de la pràctica del futbol amb una línia i filosofia clara i unificada, fent un seguiment, coordinat in situ, des del terreny de joc, de l'evolució esportiva, personal i social dels nens i nenes. L'Atlètic Sant Just FC vol atraure les famílies i aficionats al futbol, creant un ambient de club familiar al voltant dels seus fill i filles.

imagen

JUGADA MES

En aquesta secció recollirem tots els vídeos que ens envieu dels nostres jugadors i jugadores amb les millor jugades i gols del mes.

La secció esportiva farà la deliveració entre tots els videos rebuts i donarà la classificació al millor gol, millor jugada, millor, millor acció, etc.

Animeu-vos i envieu-nos les videos que més us han agradat.

Potser una bona jugada d'equip, o una bona acció individual,  fins i tot una bona jugada de fair play que sigui mereixedora de ser compartida amb tots els Atlètics!!!

És molt fàcil, només heu de fer gravacions amb els vostres mòbils, que no siguin molt llargues (mès o menys 30 segons) i les envieu per mail o por whatsapp, afegint el vostre equip, el rival i la data de partit.

        mail: info@atsantjustfc.com
        whatsapp: 637 874 231

imagen
imagen
imagen
imagen

VÍDEO FORMACIÓ

imagen

Aquest any l'Atlètic ha apostat per un projecte de vídeo formació. El projecte es basa en l'enregistrament dels entrenaments i dels partits, de tots els equips, per tal de poder analitzar-los després i així poder programar els entrenaments a base de les actuacions que es donen en aquests partits i entrenaments.

Ara amb la nova inversió de l'Atlètic en las càmeres de Video formacio, una eina moderna amb la que els nostres formadors trobaran més millora en el desenvolupament dels jugadors i amb la construccio aquest estiu de 2 camps de F 7 dins l actual camp d sauló, obren la porta a somniar en un futur apassionant!!

Tots els entrenadors estan rebent classes de formació per poder manejar el programa que s'utilitzarà per a aquest fi. Aquesta eina farà que el club creixi en qualitat de joc i ...

imagen
imagen

NOU SPONSOR

imagen
imagen
imagen

NOU SPONSOR

imagen
imagen
imagen
imagen

JUGUEM NET

Un any més, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, proposen dues concursos per potenciar els valors educatius en l'esport.
La data límit per lliurar els treballs d'ambdós concursos és el divendres 7 d'abril de 2017.

El Atlètic tornarà a participar aquest any i ens agradaria comptar amb la col·laboració de tots vosaltres. Si tens alguna idea o proposta, envia-nos a i ho treballarem junts!!

           info@atsantjustfc.com

28ena edició del Concurs cultural-esportiu en l'àmbit comarcal, adreçat a tots els infants i joves del Baix Llobregat, nascuts entre els anys 2000 i 2009, independentment de si practiquen o no esport i amb l'objectiu de desenvolupar les qualitats artístiques i literàries a través de l'esport com a manifestació cultural. Us adjuntem les bases de la convocatòria:

Bases 28è concurs Cultural Esportiu 

8ena edició del Concurs "Juguem net al Baix Llobregat", on es pretén, a través d'un dibuix o fotografia, potenciar els valors educatius de l'esport fusionant l'esport i la cultura. Adreçat a tots els participants dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) i del Pla Català d'Esport a la Escola (PCEE) del Baix Llobregat. Aquest concurs té com a finalitat potenciar els valors educatius de l'esport fusionant esport i cultura. Als següents enllaços podeu trobar tota la informació:

Bases 8è concurs Juguem Net Tríptic 8è concurs Juguem Net Manifest 8è concurs Juguem Net

imagen

CEBLLOB
TEMP. 15/16

imagen
imagen

Al CEBLLOB, impressionants resultats els recollits pels nostres equips a la temporada 2015/16.
A banda de guanyar el premi a l'equip modèlic en comportament i educació, el Benjamí E va guanyar també la seva lliga, a l'igual que Prebenjamí C, Benjamí D, Aleví G i Promeses. Prebenjamí B va ser subcampió i Aleví F, 3r classificat. Gran palmarés el dels 7 equips inscrits.

La Competició Escolar, un pel menys exigent, ens serveix per a que els nostres jugadors que comencen a practicar el futbol, puguin competir amb jugadors del seu nivell.
Any rere any, l'Atlètic dóna mostra del seu nivell d'educació i valors alhora que busca la victòria en cada partit i donar el màxim rendiment a dintre del seu nivell, gaudint del nostre esport preferit.

imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen

El passat mes de juliol, l'Atlètic Sant Just FC va participar per 6ª vegada en el Torneig Donosti Cup 2016. l'Atlètic va participar amb 6 equips (un a la categoria B14, dos a la categoria B12 i dos a la B11).  A la Masters Cup van participar els Sub-60.

imagen

DONOSTI CUP

imagen

Aquest any, pel que fa a victòries esportives es refereix, l'Atlètic es va tornar amb les mans buides, però tots els jugadors i famílies que van assistir es van endur la satisfacció d'haver fet un gran torneig i haver gaudit d'una setmana de futbol i companyonia inigualable.

L'experiència de la Donosti Cup, és una de les més gratificants que qualsevol jugador i les seves famílies pugui tenir.
És excepcional veure com entre tots ells es crea un excepcional mostra d'amistat, recolzant-se entre tots (jugadors, entrenadors, famílies) en els moments durs de les derrotes, transformant-les en victòries per a un club que està molt orgullós dels actes d'esportivitat i companyonia que tant grans com petits demostren durant tota aquesta setmana.

En la propera edició de la Donosti Cup 2017, l'Atlètic seguirà demostrant tot el que ha fet durant totes les seves participacions anteriors: esportivitat, companyonia i sobretot, AMISTAT.

imagen
imagen
imagen

FUTBOL NORUEC

imagen
imagen
imagen
imagen

Seguint amb la nostra política oberta de col·laboració amb alguns clubs europeus, el FC Valerenga Noruec va ser el primer ara fa 4 anys, el nostre amic Rune Mikelsen va apropar un grup de 15 entrenadors noruecs enviats per la Federació Nuruega, sabedor del bon treball que el nostre club fa.

Van voler incidir en la creació de l'estructura de club i sobretot en el nostre model de joc. Com entenem el futbol a l'Atlètic, com es planifiquen les temporades, com es preparen les diferents sessions, com es revisen i com s'apliquen al camp. L'estil de futbol i jugadors que formem i el gust que dóna veure'ls entrenar.

Es van sorprendre d'alguns detalls: el nivell de profunditat que transmeten les nostres sessions i el nivell de motivació i semiprofesionalitat dels jugadors. És la pràctica intensa...i tot molt organitzat.Els entrenadors que ens van visitar treballen a Vålerenga(PL), Sprint/Jeløy, Trønder-Lyn, Mo IL, Bodø/Glimt(PL), Bossekop UL, Alta IF, Kirkenes IF, IL Norild, Finnmark Fotballkrets(FA). Tots ells van quedar realment impressionats segons les seves paraules a Rune Mikelsen, ex-entrenador del Valerenga, organitzador d'esdeveniments, clínics, pretemporades per a equips noruecs.

imagen

NOTÍCIES

LOTERÍA NADAL
Ja pots reservar el seu dècim de loteria de l'Atlètic. Aquest any es vendran els dècims complets al preu de 23 € (es juguen 20 € i 3 € de donatiu).

imagen

CAMPUS ESTIU 2016
Un altre any més en el que el Campus atlètic d'estiu, a estat tot un èxit. 150 nens i nenes has gaudit d'unes setmanes de futbol i diversió. Aquest any, a més, hem tingut una sessió per setmana de "boles gegants".

imagen

CLOENDA 2015/2016

imagen
imagen
imagen
imagen
imagen

NOU SPONSOR

imagen
imagen
SPONSORS

Com ja heu vist, l'Atlètic estrena noves sponsoritzacions. Autoescola Requena patrocina les samarretes d'escalfament dels partits, Club Tennis Sant Gervasi ens ha patrocinat la nova app i Aszende posará una nova lona darrerra la porterìa.

Gràcies a la bona imatge esportiva de l'Atlètic, son moltes les firmes comercials que volen col·laborar amb nostre Club.

imagen
imagen
imagen
imagen

Ara, amb la nova app, les Atlètic News,  amb el recolzamaen dels milers de visites mensuals a la web (www.atsantjustfc.com) i l'imatge que projecten els nostres equips, tenim propostes de sponsoritzar el club, ja sigui amb pancartes al camp, banners a la web o app, anuncis a la tele, estampació de samarretes de entrenament i equipació de partit, ... tant a nivell transversal i global, pels 26 equips del club.

La teva empresa o alguna que tu coneixes pot ser la propera.

L'ATLÈTIC ESTÀ DE MODA!!!!

Si estès interessat, posat en contacte amb marketing@atsantjustfc.com i te informarem del que necessitis.

imagen