logotipo
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen

Després de Marc Cebrián, és Joan Piñol, entrenador del nostre club i també jugador de l'equip amateur el que ens deixa en busca de nous i interessants horitzons. Un altre tècnic que l'Atlètic exporta a l'estranger.   Joan abandona físicament el nostre Infantil B com a colíder de la seva competició amb un balanç de 16 victòries i només 1 derrota, uns grans números.
Però el seu gran assoliment com a entrenador és el futbol que els seus jugadors han desenvolupat durant aquests darrers sis mesos amb uns entrenaments fregant la professionalitat, no oblidant mai el futbol de formació alhora que la competició, sense la qual no és un progrés real.
El tractament humà i personal adornat amb una gran educació ha estat present sempre al seu treball al club.  

Joan Piñol no és un dels fundadors de l'Atlètic com alguns dels seus companys, ja que va arribar al 2013, però el seu tarannà és similar al nostre. És ADN Atlètic des de que el vam conèixer i per això va encaixar fàcilment aquí. La seva passió de tota la vida, el futbol, l'ha pogut desenvolupar aquí, tant de jugador com d'entrenador i la seva qualitat com a tècnic ja la va poder demostrar també fora de Sant Just a l'estiu en un dels Campus de Futbol que la Federació Xinesa va organitzar a Wuhan.
Ara, aquesta Federació el reclama per a dirigir  arreu el país un equip de futbol base amb el qual tractarà d'emular el futbol de l'Atlètic i millorar-lo si és possible. Una part del nostre club volarà cap al país asiàtic i una trosset del cor del Joanet romandrà entre nosaltres.

El desitgem molta sort en endavant.

imagen
imagen
imagen