logotipo
imagen
imagen
imagen

Newsletter
3

Infraestructures

Accions comercials

Organització

Activitat científica

imagen
imagen

Noves infraestructures

Planta 4a hospitalització:

El passat 23 d'octubre es va fer entrega de la planta 4a d'hospitalització. Com a sabeu, aquesta planta està tancada des del mes d'abril i, s'ha fet una reforma integral de la mateixa. Consta d'un total de 29 habitacions, de les quals 3 són suites.


imagen
imagen

Trasllat del Departament de RRHH i Tourist Care:

En previsió de les futures obres de remodelació del hall d'entrada de la Clínica, s'ha traslladat el departament de RRHH a la 7ª planta, deixant buit l'espai que ocupava a la planta baixa.
Així mateix i, per les mateixes raons, s'ha reubicat el despatx de "Tourist Care" situant-se a l'espai de consultes de la mateixa planta.

Remodelació quiròfans:

Recentment, han finalitzat les obres d'adequació i renovació dels quiròfans 1 i 2 que, han consistit en la reforma de la climatització, renovació d'aire i instal·lacions elèctriques.
imagen
imagen

Accions de difusió comercial

Nou LOGO:

Us volem donar a conèixer el nou logotip de la Clínica Sagrada Família i, que en els propers mesos anirem implantant.


Com s'arriba a aquest logotip:

Es juga amb les inicials "s" i "f", definitòries de l'entitat. Conformen el signe "+", propi del món sanitàri. A més a més, la inclinació d'aquest símbol remet també, a la imatge originària de la Medicina dels temps clàssics (la serp del déu Asclepi). El cercle en que s'enmarca, aporta la puresa, simplicitat i perfecció de la forma esfèrica.
imagen
imagen

Organització

imagen
Serveis Referents Cirurgia General i Digestiva i Traumatologia:


Per donar resposta a les necessitats que ens demanen: asseguradores, pacients privats etc, s'han definit uns equips de referència en dues de les especialitats que tenen més activitat i que no estan formades per equips únics, com les especialitats de Traumatologia i Cirurgia General i Digestiva. Aquestes especialitats, tenen com equips de referència a l'Institut Martí Ragué/Saenz (Cirurgia General) i Dr. Torner / Dr. Jolonch (Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica); són efectius des del més de juliol.
Jubilació Responsable Serveis Generals:

Aquest mes de juliol es va jubilar la responsable de Serveis Generals de la Clínica, la Sra. Elena Echaniz, després d'estar en aquest centre durant més de 40 anys. La Sra. Eva Marqués, ocupa i desenvolupa les funcions responsables d'aquest departament.


Serveis de Radiologia:

El passat més de juliol, es va nomenar formalment al Dr. Llauger
com a Cap de Servei de Radiologia.


Jornades d'acollida a pacients obstètrics:

Des del passat mes de maig, el servei d'obstetrícia ofereix a les embarassades unes jornades d'acollida que estan sent tot un èxit. Aquestes jornades, es fan una vegada al mes i, pretenen donar suport i resoldre dubtes a les dones que estan a l'etapa final del seu embaràs, part i postpart.
imagen

Activitat científica

1. Els Drs. Cuatrecasas, Aguilar, Aranda, Peitx i Casano, han participat al 19è Congrés Europeu d'Endocrinologia, on han presentat comunicació oral sobre l'ús de la GH en lesió medul·lar, treball que es realitza conjuntament amb l'Institut Guttman de Badalona.2. El passat mes de juny es va celebrar a la Clínica la 1a Jornada sobre novetats d'Endocrinologia organitzada pel Dr. Cuatrecasas i el seu equip. La jornada va comptar amb la col·laboració de la Dra. Glòria Aranda Endocrinòloga de l'Hospital Clínic.

4. El passat mes de maig es va celebrar a Alacant el Congrés Nacional d'artroscopia-Genoll
(5º Congreso conjunto AEA-SEROD),
on el Dr. Sergi Sastre
va participar com a membre de la Junta Directiva de la AEA i Membre del comitè científic del Congrés.


3. Amb motiu de la celebració del 19º Congreso Sociedad Española de Cirurgia de Cadera (SECCA), que es va celebrar a Palma de Mallorca el passat juny, el Dr. Fernández Valencia, cirurgià ortopèdic i especialista en la cirurgia de malulc, va ser moderador a la taula del Congrés així com ponent sobre la planificació de casos complexes de pròtesis de maluc. També va presentar els resultats de la pròtesis total de maluc amb estades curtes d'una o dues nits.

imagen
imagen

5. El passat 7 d'octubre es va celebrar a Esteril d'Àneu les "Jornades per la Excel·lència" que, enguany, estaven dedicades al sector de la salut; "El futur de la Sanitat: un canvi necessàri", on el Dr. Roca hi va participar. Es tractava d'una Jornada de debat sobre el funcionament sanitàri del nostre país des de diferents perspectives com són el debat públic-privat, l'accessibilitat territorial, o les infraestructures i la recerca sanitària. El Director Tècnic de la Jornada fou el Dr. Josep Ordi i va comptar amb la col·laboració de ponents com:

  • Ministre de Salut d'Andorra (Sr. Carles Álvarez)
  • President del Col·legi de Metges (Dr. Jaume Padrós)
  • Dr. Viçens Martínez (Gerent de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebrón)
  • Dr. Jaume Reventós (Dtor. d'Operacions, Recerca i Innovació, del Departament de Salut)
El Dr. Antoni Roca va participar a la taula rodona/col·loqui: "Medicina pública vs. medicina privada", juntament amb el Dr. a Jaume Sallarés (Dtor. d'equip d'assistència primària), la Dra. Silvia Bonilla (Assistència Sanitària Colegial) i, el Dr. Ludger Hanneken, Dtor. Mèdic Vallmedic Visión Andorra).

6. 1a Jornada d'Infermeria: Àrea Quirúrgica

Organitzada per la Direcció d'Infermeria i l'equip d'infermeria de l'àrea quirúrgica de la Clínica, el dia 30 d'octubre es va celebrar la "1a Jornada d'Infermeria: Àrea Quirúrgica". Es va fer a l'hotel Alexandra; van presentar ponències la Dra. Mònica Ballester (Dir. de Qualitat de l'Hospital Germans Trias i Pujol), Marta Terrones (Cap de Serveis Generals del Consorci Sanitàri del Garraf) i, professionals d'Infermeria de la Clínica que es van implicar en la organització de la Jornada, fent possible que fos un èxit. Va estar esponsoritzada per Medtronic i Olympus.
La valoració va ser molt positiva per part de la nodrida assistència, expressant el desig de continuïtat de noves Jornades en el futur.

imagen
imagen
Dr. García-Ibañez Ferrandiz, Emilio (Otorrinolaringòleg)
imagen

Noves incorporacions

imagen
imagen
Dr. Ferrer Rodríguez, Enrique
(Neurocirurjà)
imagen
imagen
imagen