logotipo
imagen
imagen

GRÀCIES A TOTS

Un cop acabada la temporada 2015/16 potser seria el moment de fer balanç de la mateixa.......
Aquest balanç es recull de manera molt concret en un agraïment general i contundent davant el suport rebut per tothom.

GRÀCIES als pares que dins el procés electoral del passat Desembre ens vàreu recolzar per impulsar aquest fantàstic projecte 6 anys més.

GRÀCIES  a la FCF, que davant episodis de violència brutal, davant els components del nostre equip Amateur, no ha dubtat en aplicar sense tremolar accions que protegeixen als NO violents i als que denuncien aquesta violència a més de sancionar els violents.


GRÀCIES  a qui governa el nostre municipi que de manera clara i concreta ha decidit establir ponts de comunicació i compromís concrets per tal d'iniciar una nova era d'inversions al camp d'esports i desenvolupar tot el potencial de la instal·lació.


GRÀCIES als cossos de seguretat estatals i Policia Local (aquests de manera especial) per fer-nos costat en episodis que no haurien de formar part de l'esport.


GRÀCIES  als periodistes, especialment a la RADIO LOCAL i a la VANGUARDIA que, en moments molt compromisos, han patit amb nosaltres de manera directa i ens han defensat de manera pública.


GRÀCIES als que van ajudar en aquest primers 6 ANYS de vida de l'ATLÈTIC i ara ja no hi son.


GRÀCIES  a tots els pares i mares que ens doneu suport incondicional i que sou conscients de que el nostre Club es fonamenta en UNIFICAR EDUCACIÓ I COMPETICIÓ i es recolza fonamentalment en l'AMISTAT i les FAMILIES.


GRÀCIES als jugadors i sobretot als ENTRENADORS que fan que l'ATLÈTIC destaqui en el nivell emocional i no en el mercantil.


GRÀCIES a la Junta Directiva que penca amb la mateixa il·lusió de fa 6 anys.


Així doncs el balanç és GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES....som els primers en reclamar el que ens pertoca però també som conscients que sense tots els que ens recolzeu, l'ATLÈTIC no seria possible.

Pep Palacios
President

imagen
imagen
imagen
imagen
imagen

Yo? Yo juego en el Atlètic. 

Voy a ser egoísta y solo voy a hablar de mí. Porque quiero. Porque me voy ya. Y porque si vuelvo, volveré con las botas desatadas.

Soy el 4 del Atlètic. Antes de serlo, era Pablo López, era uno de los hijos de los fundadores del club. No es que fuera muy protagonista, pero era el encargado de servir cerveza muy fría y que todo el mundo se sintiera a gusto en la mesa del comedor de mi casa. Primero solo eran 3 o 4 personas... Hasta que un día se llegaron a juntar unos 10 o 12 "padres". Los mismos que se convirtieron en directivos del club.

Era muy divertido, me decían que el mecánico sería el contable, el profesor del Instituto sería el Director Deportivo, el de la agencia Inmobiliaria sería el Presidente y así una infinidad de nombres y cargos que se convirtieron en una realidad. Parece un chiste verdad? Yo me reía, los veía incapaces pero si algo sobraba en esa mesa era ILUSIÓN.

Después de 6 años, las he visto de todos los colores. Pero solo algunos son tan previlejados como yo. He visto la marea Azul del Atlètic en Anoeta celebrando una Donosti Cup. He visto padres haciendo St. Just - San Sebastián (600KM) para ver una semifinal. También he visto madres tapándose los ojos en el campo de los Pajaritos al ver como perseguían a sus hijos para... ¿Matarlos? ¿Pegarlos? Nunca lo sabremos, siempre fuimos más rápidos. He visto niños de 6 años dejándose la voz en una promoción. También los he visto llorar. También he llorado yo. Abuelas haciendo bufandas y banderas. He visto entrenadores de otros equipos pidiendo de rodillas a la directiva para que les dieran un equipo. He visto como todo un equipo de seguridad intentaba echar al Amateur  de una discoteca sin éxito. He visto jugadores ensayando faltas a las 00h00. Madres enfadadas porque entrenábamos con lluvia. He visto padres al más puro estilo Jorge Mendes. He visto de todo.

No he recibido 150 ofertas, ni me han venido a buscar de preferente ni tampoco vendrán, no tengo zurda, tengo buen exterior (una vez casi marco en una promoción con el exterior, el larguero me jodió) pero además, nunca me ha gustado entrenar y sudar a la vez.

Todo esto lo escribo para vosotros, jugadores, entrenadores, padres, familias, amigos y directiva. Soy un tipo con suerte y como veis he visto mucho.

Os aseguro que lo mejor de toda esta historia, es que llevo seis años fardando que juego en el Atlètic.

Estáis en el club. No soy Jorge Mendes ni soy Florentino Pérez, pero de Fútbol Catalán, sé más que tú. Fardar tranquilos, con la boca abierta.

FORÇA ATLÈTIC

PABLO LÓPEZ

imagen
imagen

EL CAMÍ HA SIGUT LLARG I PROFITÓS!!

Fragment de l'acta:

"6.-PARTIDO SUSPENDIDO
Al entrar cap als vestuaris al descans, deixant passar als jugadors, em sentit crits i al acostar-nos ens em trobatamb una persona del públic sense identificar que ha insultat als jugadors de l'equip visitant i els ha amenaçat amb un paraigües.
En aquest moment diversos jugadors s'han amenaçat e insultat entre empentes. En aquest moment em decidit suspendre el partit. Els dos equips mostren voluntat de continuar el partit però no podiem garantitzarla seguretat d'aquest."

imagen
imagen

Aqui empezó todo.....
El primer equip arriba amb possibilitats d'ascens directe, com a millor segon de grup.
El Club decideix contractar liniers pels seguents partits. i d'aquesta manera, jugar amb mes control arbitral.

8 de Maig, partit suspés a mitga part, Sabadellenca-At.Sant Just FC, amb un resultat a favor de 0-2. El partit el va suspendre el arbitre, per un intent d'agresió.

imagen

AT. SANT JUST F.C. 0 -1 TIBIDABO TORRE ROMEU

14 de Maig: El Club decideix sectoritzar aficions, a mes del trio arbitral i delegat federatiu, i comunicació a la policia local de partit d'alt risc.
El arbitre va finalitzar el partit al minut 81. Tres dies desprès, la FCF va donar per acabat el partit.

Fragments acta:

"3.-PÚBLICO
En el minuto 81 una vez expulsado el jugador Jordi Vergel con DNI 47155745H (Numero 4) por parte del equipo visitante, se produce una tangana entre ambos equipos y invasión del terreno de juego por parte de aficionados visitantes, motivo por el cual se supende el partido.Tras suspender el partido hubieron diversas agresiones por parte de jugadores del equipo visitante, hacia jugadores y técnicos del equipo local.
Se lanzaron diversos objetos entre ellos, botellas de agua dirigidos al campo con intención de agredir al trio arbitral.
Tuvo que intervenir la fuerza publica debido a la tangana y a la invasión de campo."

"6.-PARTIDO SUSPENDIDO
El partido se suspende en el minuto 81 debido a una tangana entre jugadores de ambos equipos y a la invasióndel terreno de juego por parte de aficionados del equipo visitantes.
En el momento de suspender el partido la posesión del esferico era del portero del equipo local dentro del area de meta en el campo situado al lado del marcador electronico."

imagen
imagen
imagen

Amb els "amics" del Tibidabo

imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen

U.E. SABADELLENCA 0 - 5 ATLÈTIC SANT JUST

19 de Juny: Segona mitat del partit, jugat a porta tancada

ELS NOSTRES JUGADORS REBEN AMENACES

imagen

U.D. LA PLANADA 0 - 2 ATLÈTIC SANT JUST

22 de Maig: Amb possibilitats reals de guanyar la lliga, es decideix continuar amb el trio arbitral i delegat federatiu.
Partit tranquil...

imagen
imagen
imagen
imagen

ATLÈTIC SANT JUST 3 - 2 LLANO SABADELL

29 de Maig: Continuem amb la sectoritzacio d'aficions, partit d'alt risc amb presencia policial. trio arbitral i delegat federatiu.
Primer contra tercer, amb la lliga en joc. No val l'empat, per cap dels dos equips, només val la VICTORIA!!!

Primera part amb un resultat de 1-2 en contra.
Començament de la segona part 2-2 i al minut 79, l'Atlètic marca el gol de la victoria!!!!!!! JA SOM DE SEGONA!!!

Gran comportament dels jugadors locals i visitants, aixi com les dues aficions!!
imagen
imagen
imagen
imagen

El camp de futbol ja té dues noves banquetes, que va instalar l'Ajuntament de Sant Just Desvern.

També tenim material de fitness, a disposició de tots els nostres jugadors i jugadores.

imagen
imagen
imagen
imagen

Modalitat: JocNet
LAURA GONZÀLEZ
MARINA MARTÍN
IRENE PORRETTA

Modalitat: Cultural Esportiu
MIRIAM NAVARRO

El Cultural Esportiu i el Juguem Net al Baix Llobregat, ha seleccionat els treballs del Atlètic Sant Just F.C. com a finalistes.  

imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
imagen
GRUPS DONOSTI CUP 2016
imagen
imagen

Si ets de l'Atlètic i ensenyes aquesta imatge, per la compra de més de 30 €, obtindràs un obsequi.

imagen