logotipo
imagen

Página 00

imagen

L'Atlètic per Europa

imagen
imagen

EDITORIAL

imagen

Un grup de pares boixos vàrem iniciar un camí en el que tot estava per veure i en el que s'ha demostrat que el treball ben fet, planificat a mig termini, la constància i la dedicació, donen els seus fruits.

Aquesta temporada, l'ALEVÍ A de l'ATLÈTIC jugarà la màxima categoria en una dificilíssima lliga contra els millors clubs del territori, al costat dels millors jugadors captats arreu del país, de l'Estat i, fins i tot, arreu del món. És meritori que en aquest curt termini de temps el nostre club ha assolit la gran fita, amb un bloc de jugadors que majoritàriament han estat els 2 anys de Benjamí i els 2 anys d'Aleví formant-se al nostre club.

Sense excepció, tots aquests jugadors segueixen a l'ATLÈTIC una temporada més malgrat tenir desenes de trucades, 'Whatsapps' i altres pressions per "FITXAR" per un altre club. Probablement els seus pares cerquen més la felicitat dels seus fills que el minut de gloria de dir "MI HIJO JUEGA EN PREFERENTE", i són conscients que el nivell d'aprenentatge futbolístic al nostre club està a l'alçada dels millors.

Això ho recolza que la xifra de jugadors del club aquesta temporada ha pujat fins als 450, amb un rècord de 31 equips en competició.

Malgrat aquesta gran quantitat de gent que desitja accedir al nostre club, la temporada 2015/16 un total de 16 jugadors van ser "FITXATS" per competidors, i la temporada 2016/17 ho van fer 14, alguns d'ells amb només 8 i 9 anys, en el que queda palès que NO és una opció que el nen ha escollit, sinó una decisió materna o paterna.

Quants jugadors marxaran el proper estiu? No ho sabem, però queda clar que el nostre club és, per la gran majoria de pares, la opció més equilibrada per educar-se, comprendre el futbol, gaudir de l'amistat en família i preparar-se per al futur, fent esport.

DES DE ZERO

Al Febrer de 2010 es registra el nostre club a la DGE (Direcció General d'Esports), ara fa 7 anys, i tot just comencem la nova temporada 2017/18, la que serà la vuitena per l'ATLÈTIC SANT JUST FC.

Pep Palacios
President Atlètic Sant Just FC

imagen

SPORT2LIVE

Des del passat mes de setembre l'Atlètic col·labora amb Sport2live, una "empresa social, compromesa amb ajudar, a través d'un programa esportiu específic, a persones que tenen o han tingut problemes d'addiccions i/o de malaltia mental", tal com ho descriu a la seva web. La idea, doncs, és fer de l'esport una teràpia de reinserció.

L'Eduardo Torras és el cofundador, juntament amb Marcos Pascual i Miquel Cirera, d'Sport2live. L'Eduardo va patir problemes d'addicció a substàncies durant 15 anys i, per sort, va aconseguir superar-ho gràcies a l'esport. Va ser llavors quan va decidir, juntament amb el Marcos i el Miquel, fundar Sport2live per fer front a aquest problema social i ajudar a totes les persones a sortir d'aquesta addicció mitjançant l'esport.

Les persones que arriben a Sport2live ho fan des d'institucions socials i sanitàries, com la Fundació Salut i Comunitat, i l'Associació Benestar i Desenvolupament. Aquestes institucions els hi donen suport i tractament psicològic i psiquiàtric i després els deriven a Sport2live per completar el seu tractament.

Per col·laborar amb Sport2live, l'Atlètic acollirà al club jugadors que formin part dels programes de rehabilitació o reinserció que té Sport2live i podran gaudir d'entrenaments i activitats amb els nostres 'místers'. El nostre entrenador, Carlos Martínez, ja hi treballa 2 cops per setmana. 

imagen
imagen

DONOSTI CUP 2017

Del 2 al 8 de Juliol es va celebrar a San Sebastián la Donosti Cup 2017 International Football Tournament, en la què van participar un total de 581 equips. La Donosti Cup és un torneig dirigit a clubs, escoles esportives i col·legis de tot el món. Els jugadors van tenir l'oportunitat de jugar a un camp de primer nivell com és Anoeta, el camp de la Reial Societat, equip de Primera Divisió de la Lliga BBVA.

Un total de 9 equips nostres i 120 jugadors van participar en el torneig, acompanyats per 20 entrenadors i membres del club. Va ser una gran experiència per a tots, tant jugadors com entrenadors, ja que van poder gaudir d'uns dies intensos de futbol en família. Hem de destacar que no vam tornar amb les mans buides... I és que el Benjamí A va guanyar la medalla d'or després de derrotar per 3-0 la Escuela RFEF a la final.

L'any que ve repetirem segur!

imagen
imagen

DONOSTI CUP 2017

Podeu descarregar totes les fotografies oficials de la nostra participació a la Donosti Cup de 2017 en aquest link:

Fotos Donosti Cup 2017

imagen
imagen
imagen
imagen

El Jan és un jugador del club que porta amb nosaltres des que es va fundar l'equip, l'any 2010. Va entrar com a Juvenil de segon any i actualment juga al Primer Equip. A banda d'això, també és entrenador del club i ara mateix porta dos equips, el Benjamí A i l'Infantil B. Hem parlat una estona amb ell i ens ha explicat com es troba al club i altres aspectes relacionats amb l'Atlètic. 

Hola Jan. Què recordes dels teus inicis amb l'Atlètic? 

imagen

Recordo que va ser un projecte il·lusionant, amb la seva fundació tots hi van posar moltes ganes, s'hi van posar molts pares, van posar molt de la seva part i vam créixer ràpid. Pel que fa a mi, ja des del primer any vam assolir l'ascens. Començàvem des de la última categoria de juvenils, des de Segona. I tenint en compte que acabàvem de crear el club, assolir l'ascens va fer que me'n recordi d'aquell any com si fos avui. També vam tenir algun altre ascens amb altres equips i va ser un any molt bo, il·lusionant. Que amb què em quedo dels primers? Doncs amb el segon any. Tot just acabàvem de pujar, estàvem a Primera, seguíem amb el mateix bloc de juvenils i vam fer una temporada gairebé perfecte, vam guanyar la majoria de partits i vam pujar amb molta diferència sobre el segon a Preferent. És dels millors anys  a nivell futbolístic que hem passat aquí al club.

Què té l'Atlètic que fa que portis tant de temps aquí i que no hagis marxat?

Doncs l'Atlètic és un club molt familiar. Quan estàs aquí te n'adones que tothom et tracta molt bé, que hi ha una metodologia de treball molt bona. Els jugadors troben un ambien que no hauran trobat en altres clubs i això fa que la majoria d'ells es vulguin quedar aquí per com es treballa. Els entrenadors, la majoria, estan molt ben formats o, al veure com funciona l'Atlètic, es volen formar per tal de donar la major qualitat als entrenaments i aconseguir que els jugadors aprenguin al màxim. Penso que això és una de les coses que fa més gran a l'Atlètic, que s'entrena molt bé, els entrenadors formats no es queden en un nivell estable, sinó que sempre hi ha coordinació, sempre s'intenta progressar i això és el que fa que cada vegada anem creixent una miqueta més.

Després de tots aquests anys, com descriuries la relació amb els companys i entrenadors?

La relació amb companys i entrenadors, amb la gran majoria, ha estat molt bona per això mateix que et deia, que és un club al què, al ser tothom tant pròxim i al tractar-te tothom tant bé, ja des del principi et sents molt unit, se't genera un sentiment de pertinença molt gran.  Entres i ja hi ha un clima que dius "ostres, em tracten bé aquí, m'hi sento bé i amb els meus companys i entrenadors veig que m'ajuden amb qualsevol cosa o que em venen a veure als partits i podem comentar amb els altres què tal ho han vist des de fora, tens més opinions... Tot." És una evolució constant tot això. Pel que fa com a jugador, el mateix, jo porto molts anys aquí i ha anat passant molta gent, però al final, els jugadors que de debò s'integren amb el sentiment i volen implicar-se una miqueta més, estan molt còmodes i s'acaben quedant. 

AMB NOM PROPI

JAN GONZÁLEZ

imagen

AMB NOM PROPI

imagen

El grup que tenim cada vegada es va fent més gran perquè incloem molt bé la gent, jo penso, i per tant és molt interessant, tant com pels jugadors com per entrenadors. 

Com a entrenador, què tal l'experiència i quines diferències veus entre entrenar i jugar?

imagen

Es viu diferent. D'entrenador sembla que no, però li has de dedicar bastants hores. A mi m'agrada molt, és una de les altres passions que tinc, a banda de ser jugador òbviament, li dediques moltes hores però es veu recompensat. És el que deia, hi ha tants entrenadors al club que volen ajudar i que participen i que et venen a veure i amb els que pots comentar les jugades... És a dir, no és que t'ho hagis de menjar tot tu sol com pot passar a altres clubs, que tu tens l'Aleví C i només t'encarregues de l'Aleví C, tot teu. Doncs no, aquí sí, tens l'Aleví C i t'encarregues d'ell, però tens un món obert per poder preguntar als coordinadors qualsevol cosa que et faci falta, poder comentar amb els altres entrenadors dubtes, qüestions sobre entrenaments, sobretot si un es nou, com van els entrenaments, com funciona una mica tot, i això ajuda a seguir progressant, perquè al final cada any que fas d'entrenador aprens coses noves. També una de les coses que trobo més important que fem a l'Atlètic i que no es fa a altres clubs és que a la majoria d'equips hi ha dos entrenadors principals. I el fet que no hi hagi un que estigui per sobre de l'altre ajuda molt a no carregar-t'ho tot tu, perquè sinó de vegades et fons de la pressió, i si les coses van malament t'ho has de menjar tot tu... Cada entrenador té les seves coses a aportar i, per tant, és una de les coses importants que des s'impulsa.

Has marxat fora a fer d'entrenador amb el club... Explica una mica aquesta experiència.

Són experiències molt gratificants, la veritat. Veure altres cultures generals i, en aquest cas, futbolístiques, fa que aprenguis moltes coses d'altres llocs i t'ajuda a seguir creixent com a formador de jugadors, perquè tu estàs portant el teu model allà i veus que tenen un model que realment no és tan evolucionat com el nostre. Ells el model que tenen és molt més tècnic, coses molt més analítiques, més individuals, però quant a col·lectiu, com a equip, tenen bastants mancances. Parlo del futbol nòrdic o europeu, bàsicament. Així, és satisfactori i gratificant arribar allà i poder ensenyar el que tu saps, perquè s'aplica aquí a l'Atlètic, una cosa que tu ja la tens interioritzada, però que allà te la valoren tant que quan acabes el Campus dius "ostres, em sento molt gratificat sobre això perquè són coses que jo les tinc molt per la mà però a altres llocs no es fan i, per tant, ells amb poques coses que els hi ensenyem tenen una evolució molt clara amb poc temps. Són experiències molt xules, de parlar tot el dia en un altre idioma, de conèixer nens nous que tenen disciplines diferents a les que tenim aquí, que venen molt predisposats a aprendre i treballar... Per tant són experiències molt xules que, òbviament, recomanaria i m'agradaria que poguessin anar molts més entrenadors perquè es gaudeix molt.

JAN GONZÁLEZ

imagen

L'ATLÈTIC A NORUEGA

L'ATLÈTIC PARTICIPA EN UN CAMPUS A NORUEGA

El passat mes d'octubre, l'Àlex Cebrián, el Jan Gonzàlez, l'Abel Trias i el Nacho Palacios, entrenadors i jugadors del club, van participar en un Campus de futbol a Trondheim (Noruega).

imagen

Els quatre van tenir l'oportunitat de fer d'entrenadors d'uns 80 nens i els van intentar transmetre la nostra filosofia de futbol. Així ens ho explica l'Abel: "Allà tenen una cultura futbolística completament diferent, tant pel que fa a la metodologia d'entrenaments com al concepte que tenen ells de futbol. Hi havia aspectes que nosaltres considerem bàsics i que ells no tenien, i és el que els hem volgut transmetre. Són jugadors tècnicament superdotats i amb molta voluntat i il·lusió per aprendre i això és molt agraït". En aquesta línia, el Jan afegeix que "el nostre model és un model que allà no han tocat, a més tenen el handicap que els entrenadors que tenen són    principalment   els   pares   d'alguns

L'estada a Noruega no és la primera que fan els nostres entrenadors fora del territori espanyol, i més concretament en el països nòrdics. I és que, tal i com comenta l'Àlex, ja havien estat abans a Dinamarca i a Moss. "Aquesta és la tercera sortida de l'Atlètic als països del nord. El Jan i jo ja vam estar a Dinamarca abans de l'estiu, i més tard vam anar els dos, juntament amb l'Àlex Palacios, a Moss, Noruega. Estem oberts a seguir anant cap allà i a que ells també vinguin cap aquí, ja que també és una forma de fer créixer el club, tant de forma internacional perquè sigui més conegut fora de Catalunya, com a nivell intern. Des del club tenim molt bones sensacions", expressa l'Àlex.

jugadors. Així, si bé les pautes que els hem donat nosaltres no s'aprenen ni en un dia ni en una setmana, sí que hem vist nivells de progressió en els nens i creiem que si ells mateixos es motiven pensant que han d'aconseguir aquests ítems a llarg termini, progressaran molt com a futbolistes".

imagen

L'ATLÈTIC A NORUEGA

Una experiència indescriptible pels nostres entrenadors, que han tingut l'oportunitat de gaudir transmetent els seus coneixements a nens d'altres països i, a la vegada, d'aprendre. "Sembla un tòpic això que es diu que ensenyant aprens molt, però realment és la veritat. Aquesta setmana que hem estat a Trondheim he après molt. Tot ha anat sobre rodes, l'organització ha estat genial i hem estat molt a gust", apunta el Nacho. 
imagen
imagen

Aquest Campus va ser organitzat pel Rune Mikkelsen, ex entrenador del club d'Oslo Valerenga, amb la seva acadèmia de futbol "Tiki Taka Football Academy". Amb el Rune vam començar a treballar fa un temps, quan vam rebre a casa nostra els jugadors infantils del seu equip. Ens va comentar que va quedar impressionat de com treballàvem en un club que pràcticament havia acabat de néixer. Va ser així com es va iniciar el nostre vincle, i entrenadors nostres van començar a dirigir diferents Campus de jugadors danesos i noruecs.

imagen

L'ATLÈTIC A DINAMARCA

I així va ser, després de la primera derrota encaixada, va arribar una victòria i un empat, i es va aconseguir la classificació per jugar la fase "Gold" diumenge. "Hi havia fase Gold i Silver, i nosaltres vam anar a jugar a la primera. La fase Gold estava formada per dues lligues de 6, 12 en total, i si quedaves primer del teu grup, passaves directament a jugar la final contra el primer equip de l'altre grup. Si quedaves segon, jugaves contra el segon de l'altre grup i així successivament", ens comenta la persona del club que va viatjar amb l'equip.

El cap de setmana del 28-29 d'Octubre, l'Aleví A ha estat convidat a participar al "Football Talent Trophy 2017", disputat a Dinamarca. En aquest torneig hi participaven un total de 24 equips que provenien de Noruega, Lituània, Dinamarca i, com a únic representant del sud d'Europa, l'Atlètic.

imagen

Tot l'equip, exceptuant un jugador, va viatjar cap a Dinamarca divendres 27 a la tarda i dissabte 28, a primera hora, ja van jugar el primer partit.

Les primeres sensacions no van ser gaire bones, i és que, com ens explica un membre del club que va viatjar amb l'equip, "ens va costar bastant adaptar-nos,  ja  que  la  majoria  de   camps   eren

imagen

d'herba natural i no podíem plantejar el nostre joc amb facilitat". Així mateix, "les porteries eren dos metres menys amples que les que tenim a Barcelona i això es va notar bastant. Ens costava molt tenir encert de cara a porteria i vam fallar moltes ocasions". No obstant, l'equip estava molt concentrat i es va esforçar per poder desenvolupar la seva idea de joc.

El primer partit d'aquesta fase es va jugar dissabte a la tarda, on l'equip va donar molt bona imatge, tot i empatar a 0. Diumenge a les 8 del matí es va reprendre la jornada i les sensacions van ser completament diferents. Els jugadors van sortir molt concentrats, amb una gran ambició per guanyar i així ho van mostrar els resultats: dels 4 partits que es van jugar al matí, els tres primers es van guanyar per 1-0. Si s'hagués guanyat l'últim partit, contra el líder del grup, s'hauria jugat la final. Malauradament, no va ser així, i el partit va acabar amb empat a 0. D'aquesta manera, vam acabar segons del nostre grup i lluitaríem pel tercer lloc aquella mateixa tarda contra el Randers FC, equip danès. "El partit va començar malament, acabàvem de dinar, feia fred, camp d'herba natural que ens perjudica bastant perquè no hi estem acostumats... Ens van marcar aviat, vam aconseguir empatar, però es van tornar a avançar al marcador", descriu el membre del club citat anteriorment. 

imagen

L'ATLÈTIC A DINAMARCA

Tot i anar perdent, l'equip no va abaixar els braços i va seguir lluitant per empatar. I així va ser: a l'última acció del partit, va arribar l'empat que donava lloc a una tanda de penals que començava amb 3 penals per equip. Van començar xutant ells i van marcar el primer. 1-0. Seguidament, Mario Gaspar va anotar el primer per l'Atlètic. 1-1. Torn pel Randers FC, amb aturada del nostre porter Jan. 1-1. Nosaltres no vam perdonar i Killian va avançar l'Atlètic, que  per primera vegada es posava per davant. 1-2. Torn de nou per l'equip danès i aturada

imagen

"Els nens s'ho han passat molt bé, han estat molt atents. El torneig ens ha servit per competir molt, eren equips molt forts físicament, una superfície de joc a la que no estem acostumats i a la que ens hem hagut d'adaptar... Tot això ens ajudarà a créixer dins la nostra lliga a casa", comenta la persona que va viatjar amb el club. Una molt bona experiència pels nens, que han pogut gaudir de participar en un torneig internacional de primer nivell i competir amb equips d'altres països. Des del club volem agrair a tots els membres de l'organització primer haver-nos convidat, i segon, haver-nos tractat tant bé durant tota la nostra estança. Esperem tornar-vos a veure molt aviat!

Els jugadors que han participat en el torneig són els següents: Héctor Miranda Costa, Jan Hernández Rubio, Killian Ruas Pez, Diego Dos Passos Meza, Mario Gaspar Martínez, Luís Agelet Del Carmen, Matteo Ajavon, Álex Palacio Moliner, Guillem Olle Parra i Aron Yaakobishvili.

imagen

del nostre altre porter, Aron. Això donava la victòria a l'Atlètic, que guanyava la medalla de bronze del torneig. El guanyador va ser l'equip noruec FPA Vikings 06.

imagen

ELS PARES SÓN PARES

imagen

"PASSA-LA"

"OBRE-LA, OBRE-LA"

"XUTA"

Aquests són alguns dels exemples del que senten (des de la grada) els nostres jugadors mentre estan disputant un partit. Sort que el Biel, en aquest cas, no en fa cas, perquè sinó s'hauria tornat boig. Encara així va marcar un golàs.

Deixeu que els jugadors decideixen lliurement en cada acció. Els farem més autònoms i més bons. Ja rebran les instruccions per part dels entrenadors si ho creuen convenient. Si no reben cap correcció tampoc passarà res! L'errada forma part del procés educatiu de la vida, l'errada en tots els àmbits ajuda a crèixer i així és també amb els joves futbolistes, que han de jugar pel plaer que els hi provoca la pràctica d'aquest meravellós esport i no per contentar als seus familiars.

Deixem-los gaudir dels errors!

imagen

I ELS ENTRENADORS SÓN ELS ENTRENADORS

imagen

INSTAL·LACIONS

ESTRENEM CAMP


A l'Atlètic estem de celebració!

Després de tant de temps lluitant per l' OPTIMITZACIÓ DEL CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS, finalment aquesta temporada 2017/2018 gaudirem del nou camp d'herba de F-7.

De facte, des de la instal·lació de la gespa al camp actual l'any 2008, les instal·lacions municipals van millorar en qualitat, però varen disminuir en quantitat, doncs de 2 camps de F-11, vam passar a tenir-ne només 1.

La MODERNITZACIÓ I ADEQÜACIÓ  de les desades instal·lacions actuals, era quelcom que l'ATLÈTIC reclamava des de feia temps: INVERSIÓ MUNICIPAL EN ESPORT!
Les obres, es van realitzar de manera molt ràpida en començar JUNY i al mes d'AGOST ja estaven finalitzades. Aquest camp permetrà que TOTS els practicants del nostre club puguin entrenar a les instal·lacions municipals sense haver d'anar a altres camps de lloguer o sense haver de fer alguna sessió al camp de terra (com havia passat fins ara).

Estem convençuts de que serà la primera passa en la millora i manteniment d'unes instal·lacions que tenen molt marge de millora, en les que cal invertir en modernització i en el seu posterior manteniment.

imagen
imagen
imagen
imagen

SPONSORS

Acabem de renovar l'acord amb LA MASIA, ESCUDERO, CLUB TENNIS SANT GERVASI i FARMACIA CALDUCH com a col·laboradors de l'ATLÈTIC SANT JUST.

D'altres com REQUENA, ASZENDE o BUFETE JURIDICO ANDREU estem en plenes converses de renovació i empreses noves com KIA, CLINICA DENTAL RAMBLA, ENINTER, entre les destacades.

Cada cop més empreses estan interessades en associar el seu producte amb un club de qualitat, familiar, competitiu i que genera una imatge positiva de tot el que l'envolta.

En aquesta línea, el departament de MARKETING ha dissenyat un programa de MICRO-PARTNERS en el que una marca comercial pot esponsoritzar un equip en concret, i que farà més fàcil i operatiu que aquest programa de MICRO-MECENATGE estigui a l'abast de qualsevol empresa interessada.

Et faria il·lusió que l'equip del teu fill porti la publicitat de la teva empresa? Ara és possible, contacta amb nosaltres a marketing@atsantjust.com i el nostre responsable es posarà en contacte amb tu tot seguit.

Per altra banda, estem dissenyant una campanya de recollida de material esportiu de 2ª mà per a nens i nenes d'Àfrica sense recursos... estàs interessat/da en ajudar-nos per desenvolupar aquest projecte solidari?
Ens agradarà rebre la teva resposta a deportiva.atletic@gmail.com.

FORÇA ATLETIC!

ESCUDERO renova el seu patrocini amb l'Atlètic. 
Compra de ferralles i metalls, tramitació de baixa de vehicles, desballestaments i neteges industrials. 

imagen

SPONSORS

EMBUTIDOS LA MASIA renova el seu patrocini amb l'Atlètic.
Està situada al Carrer Ramon i Cajal, número 5 de Sant Just Desvern i allà trobareu carns de tot tipus, embotits, menjar per emportar...

Visiteu-los, no quedareu decebuts!

imagen
imagen
imagen

FARMÀCIA MARTA CALDUCH I PORTA renova el seu patrocini amb l'Atlètic.
Formules magistrals, parafarmàcia, plans, medicinals, homeopatia,  dermofarmàcia, nutrició.

imagen

El CLUB DE TENNIS SANT GERVASI, renova el seu patrocini de la app de l'Atlètic.
Dotze pistes de terra batuda i una de gespa artificial. Classes tant particulars i de grup. Ampli gimnàs i activitats dirigides. I com a complement després d'una bona jornada d'esport, A l'estiu, piscina exterior amb un espai de gespa ideal per descansar i recuperar-te.

imagen

APP ATLÈTIC

imagen
imagen

La App Oficial de l'Atlètic Sant Just FC ha estat dissenyada per poder gaudir dels nous canals de comunicació digital que ofereixen les noves tecnologies.
La App conté tota la informació del club. Estigues informat de tot el que passa a l'Atlètic Sant Just FC: partits jornada, resultats, jugador de la setmana... a més podràs fer la teva comanda de roba oficial!
Amb aquesta nova eina, esperem que mares, pares i tothom relacionat amb el Club, estiguem assabentats de tot el que és important pel nostre fill o filla, el nostre equip o el nostre Club.

És vàlida per a iOs i Android.
Descarrega't ara l'app clicant les imatges.

XARXES SOCIALS I WEB

imagen
imagen
imagen
imagen